Facebook

Jaa tämä sivu Facebookissa!

Tilaa uutiset RSS-syötteenä

TuSKY:n uutiset TuSKY:n uutiset

Turussa marssitaan kannabiksen vapauttamisen puolesta 21.5!

Marssi2

Turussa vuodesta 2000 lähtien järjestetty joka keväinen hamppumarssi pidetään tänä vuonna poikkeuksellisesti vasta lauantaina 21.5. samana viikonloppuna Eurocultured-katukulttuurifestivaalin kanssa.

Perinteisesti toukokuun ensimmäisenä lauantaina järjestettävää kansainvälistä jo yli 600 kaupungissa järjestettyä mielenilmausta päätettiin myöhäistää parilla viikolla paristakin eri syystä. Myöhempi ajankohta lisää todennäköisyyttä lämpimämmälle säälle ja Helsingin Arkadianmäellä järjestetään vapunpäivänä 1.5. Radikaalimarssiksi nimetty mielenosoitus.

Tänä vuonna panostamme aikaisempaa enemmän varsinaiseen mielenosoitukseen. Hamppumarssi noudattelee vanhaa reittiä Puolalanmäeltä Vartiovuoren puistoon. Kokoonnumme Puolalanmäellä kello 13.30 ja lähdemme liikkeelle kello 14.00.Piilokuva

Hamppumarssiviikonloppu on erinomainen mahdollisuus tutustua Turun kulttuuripääkaupunkivuoden tarjontaan. Eurocultured-katukulttuurifestivaali tarjoaa graffititaidetta, katutanssia, laajalla skaalalla hyvää musiikkia ja action sports -lajeja. Ilmaistapahtuma esittelee jopa 300 artistia yli kymmenestä Euroopan maasta. Turun seudun kannabisyhdistys toivottaa kaikki katukulttuurifestivaaleille osallistuvat esiintyjät ja vierailijat tervetulleiksi elävöittämään tämänvuotista hamppumarssia!

Lue Turun seudun kannabisyhdistyksen Hamppumarssi 2011 -mediatiedote täältä.

Hamppumarssijulisteeseen voit tutustua täällä.

Päivitys 5.5.: SKY järjestää bussikyydin Turun valtakunnallliselle hamppumarssille ja takaisin. Hinta on 25 € / hlö ja paikan saa varattua maksamalla summan 18.5.2011 mennessä SKY:n tilille 218618-11033 viitenumerolla 21050. Paikat täytetään maksamisjärjestyksessä. Lähtö tapahtuu lauantaina 21.5. klo 10.30 Helsingin rautatieasemalta laiturilta 19. Se on reunimmainen laituri Kiasman puolella ja sen nimi on myös Juna-auto-laituri. Seuraa SKY:n ja TuSKY:n nettisivuja.

Add comment


Security code
Refresh

Copyright © 2010 Turun seudun kannabisyhdistys. Powered by Joomla
Template designed by Towfiq I.